Spacestor - Beatus Cartons
Projects

Beatus Cartons

From old factory floor to clean, inspiring workspace, Spacestor were asked to help transform an area of this packaging manufacturer’s site into a modern Innovation Centre.

Working closely with design company, Paramount, the Innovation Centre needed to house Beatus Cartons’ packaging designers, wow clients and bring together colleagues from around the business as a meeting space.

Spacestor supplied a Storagewall, providing sleek and stylish floor-to-ceiling storage with a modern white finish. A wall of open cubby holes served to act as a quirky display area while providing a splash of colour.

We brought the boardroom bang-up-to-date with a Mediawall, delivering integrated technology with no messy cables. This was topped off with the fluid curves of our Massif boardroom table.

The result was a beautiful and dynamic space, giving designers an inspiring hub to work from as well as being the perfect meeting space for colleagues and clients alike.

Click here to see Paramount’s case study.   Want to know more?  Contact us here.


Related projects