Big Society Capital
Smart design and creative thinking helped this social investment company express their identity and culture.
Location
London, UK
designed by
Peldon Rose
built by
Peldon Rose

Big Society Capital needed to get the most from the least amount of space with furniture that matched their identity and culture. When D&B contractor Peldon Rose approached Spacestor to assist with providing storage solutions to BSC we were delighted to assist.

“ Helpful and efficient service...flexibility.”
Jonathan Dawes, Peldon Rose

Highly efficient Sorted storagewall in white was specified for the main storage with an incorporated Spacestor media unitin bright yellow. Our access to many laminate libraries meant we were able to match this particular shade perfectly to the client’s existing colour scheme.

In the boardroom, Big Society Capital wanted both extra storage and soft seating, but were very tight on space. By making a small adaption to low height Storagewall and topping this with a comfortable seat pad we were able to meet both the brief and budget.

With some smart designs and creative thinking, we were able to supply a range of custom storage systems within space and budget constraints, without the need for expensive joinery. The result was a stylish and new refreshing look for BSC!

Share this project