Boden
Clothing retailer Boden, working alongside workspace designers Spacelab and furniture consultants Salt & Pegram, found a clever way of retrofitting Boden's 90,000 square foot headquarters to meet the company's modern needs.
Location
North Acton, West London
designed by
Spacelab

Clothing retailer Boden thought they would have to move out of their 90,000 square feet Boden House headquarters in North Acton, West London, until Spacelab architects and interior designers, working alongside Salt & Pegram furniture consultants, found a clever way of retrofitting the entire building to meet the company’s modern needs. Spacelab transformed Boden House, bringing all the teams together by extending the existing office space into a large open-plan warehouse space, and also by adding new mezzanine levels around the revamped atrium.

 

Photo Credits: Jefferson Smith Photography

Spacestor were happy to supply some huge walls of our freestanding HotLocker Forte lockers, finished in weathered black and highlighted with yellow numbering to match the new industrial aesthetic. These lockers became features in themselves: whether overlooking the large central atrium, or acting as a practical zone divider on the work floor. As the company wanted to promote a more agile way of working, with many different zones to choose between, the new Boden House has 1.4 work points for each of its 500 employees; and our HotLocker Forte systems provides staff with all the personal storage they need to make this kind of hot desking possible.

Share this project