Senova Dental Studios
Bespoke configurations that providing practicality and a high-class appeal for this dental studio.
designed by
Genus

We were asked to provide general filing storage, a bespoke display configuration in the reception area, and storage of medical equipment in each dental studio as part of a high specification refurbishment of this dental practice.

We used capped and mid-height wall abutting Storagewall in white laminate, with upgraded individually designed monolithic doors with discreet finger-pulling handles embedded within the structure. Lit alcoves with coloured back-painted glass lining and bespoke curved shelving was installed in the reception area.

The result was a practical design with a high-class appeal that added to the feel of cleanliness and prestige of the establishment.

Share this project