Formula-E
For their new headquarters in Hammersmith, the Formula E team required a social, very high-tech space to showcase their passion for racing and commitment to sustainability.
Location
Hammersmith, London
designed by
Thirdway Interiors

Since the first race in Beijing in 2014, Formula-E has grown into one of the world’s most thrilling racing series. The twist? All of the cars are electric. For their new headquarters in Hammersmith, the Formula-E team asked for a very social, very high-tech space that would showcase their passion for racing and commitment to sustainability. ThirdWay Interiors were chosen for the job, and the results certainly don’t disappoint: not only are a wide variety of workspaces and social spaces on offer, but the reception also features a genuine racecar hurtling around a curved concrete wall to greet visitors in style.

Spacestor installed some of our Storagewall as well as two suites of HotLocker Signature: one suite’s in deep purple, the other’s in electric Formula-E blue, and both are boldly numbered so that they become major graphic features. With these bright interiors, the race car, the bespoke trophy cabinet, the racing simulators in the breakout area, and the magnums of champagne in the kitchen, this is truly a space for winners.

Share this project